BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bedrijfsfeest, Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie?


Nieuwjaarsrecepties.

Dit is de periode waarin vaak een laatste informeel samenzijn met collega's op de agenda staat. Er wordt uitgekeken naar deze borrels en veel collega’s verwachten dat alles op en top in orde zal zijn, van hapje tot drankje, en van versiering tot (live) muziek!  Het is wellicht een open deur, maar begin op tijd met het organiseren van de kerst- of nieuwjaarsborrel. Tevens is het leuk om dit samen met een aantal collega’s te organiseren. Naast het feit dat dit gewoon erg gezellig is, bent u altijd creatiever als u met een groep mensen samenwerkt.  

Een artiest? Natuurlijk!

Natuurlijk is er gedacht aan het hapje en het drankje, maar het komt steeds vaker voor dat een bedrijfsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie opgeschmuckt wordt door de komst van een artiest.
Dit kan een zanger of zangeres zijn, maar ook een klein bandje of DJ worden vaak geboekt.

Het team van Oktoberfeestartiesten heeft de kennis en het netwerk om nét die leuke act bij u te programmeren die dat stukje extra geeft, en welke kan zorgen voor een optimale sfeer!
Bent u op zoek naar een die 'foute' zanger of zangeres met een knipoog, of misschien wel een Discoshow of een leuk Duits orkestje?