BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Strudel und Streifen

Genre

Blaaskapellen Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 45 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Strudel und Streifen, blaaskapel bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Strudel und Streifen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Strudel und Streifen, blaaskapel bij Oktoberfeestartiesten.nl

Strudel und Streifen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Strudel und Streifen.

Biografie/Informatie over boekingen van Strudel und Streifen
Ongelooflijk, bizar en keer op keer een beetje eigenwijs... Noem het een mix van Oostenrijkse Egerländer met een hedendaagse afdronk. Want Oostenrijk;  daar liggen de roots van Strudel. Zeven enthousiaste blaasmuzikanten die verschillende genres muziek in een Bayrisch / Tiroler sausje gieten! Zorgvuldige arrangementen ingekleurd met scherpe riffs en hoge tonen. Deze blaaskapel is gepassioneerd, uniek en misschien wel verslavend. Uitermate geschikt voor de opluistering van uw Oktoberfest, Duits feest of Tiroler middag! Een verband heeft het zeer zeker; met elkaar muziek beleven én delen! Van klassiek tot modern en met oog voor de Oostenrijkse traditie. Dát is Strudel und Streifen. Een kleine gepassioneerde kapel, die geheel flexibel zowel accoustisch mobiel kan rondlopen, maar ook uitversterkt op het hoofdpodium het dak eraf blaast!

Als randprogrammering bij een meerdaags (Duits) festival, op een plein of ter afsluiting van een (Tiroler) evenement. Toe aan traditionele blaasmuziek vol overtuiging? Het leven is één en al sjeu, want plezier is wat Strudel graag geeft! Zet je dan wel schrap want ze gaan recht op hun doel af.

Wenst u meer informatie over Strudel und Streifen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Strudel und Streifen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Blaaskapel Strudel und Streifen boeken, Blaaskapel Strudel und Streifen inhuren, boekingen Blaaskapel Strudel und Streifen, informatie Blaaskapel Strudel und Streifen, gage Blaaskapel Strudel und Streifen, prijs Blaaskapel Strudel und Streifen, management Blaaskapel Strudel und Streifen, mobiele act Blaaskapel Strudel und Streifen, openingsact Blaaskapel Strudel und Streifen, opening Oktoberfest Blaaskapel Strudel und Streifen

Meer informatie over Strudel und Streifen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Strudel und Streifen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Strudel und Streifen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Strudel und Streifen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Strudel und Streifen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Strudel und Streifen