BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Höppemötzjer

De top uit NRW

Genre

Dansgroepen

Speelduur

informeer bij ons...

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van De Höppemötzjer, Duitse dansgroep voor carnaval of oktoberfest

U kunt De Höppemötzjer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van De Höppemötzjer, Duitse dansgroep voor carnaval of oktoberfest

De Höppemötzjer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Höppemötzjer.

Biografie / informatie over boekingen van De Höppemötzjer
De geestelijke vader van deze succesvolle dansgroep, Heinz Schüller, wilde met een nieuwe unieke dansgroep zijn carnavalsvereniging verrassen. Al snel werd de groep opgepikt en werd de dansgroep zelfstandig om zodoende eenieder te laten meegenieten van hun spectaculaire show. De Höppemötzjer staat bekend als één van de beste en meest succesvolle dansgroepen in dit genre. Wilt u iets spectaculairs op een carnavals zitting of bedrijfspresentatie? Wilt u in plaats van een pauzemuziekje een spectaculaire dans op uw Oktoberfest? De Höppemötzjer hebben nog nooit een zaal of tent verlaten zonder een befaamde 'Zugabe'! Succes gegarandeerd met menselijke trapezes en acrobatiek gooi- en smijtwerk!

Wenst u meer informatie over De Höppemötzjer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Höppemötzjer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over De Höppemötzjer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Höppemötzjer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Höppemötzjer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Höppemötzjer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Höppemötzjer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Höppemötzjer