BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Alpine Trauma Partyteam

Dé redding op uw Oktoberfest

Genre

DJ's

Speelduur

4 uur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Alpine Trauma Partyteam boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Alpine Trauma Partyteam nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Alpine Trauma Partyteam boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

Alpine Trauma Partyteam boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Alpine Trauma Partyteam.

Biografie / informatie over boekingen van het Alpine Trauma Partyteam
Hét reddingsteam van de Oostenrijkse Alpen (Gerlos, Zillertaler) die o.a. Nederlandse skiërs in problemen red in de hoge skipistes (op muzikaal gebied welteverstaan!). Ze komen graag met de gipsvlucht naar Nederland op ziekenbezoek; het is nl. al 14 jaar lang een traditie om hier een extreem buitensporig feest van te maken. 


Verwacht een energiek team van twee zwoele toelies die met hun beste Alpine Beats menig Nederlands trommelvlies laten vibreren. DJ Valentine is gespecialiseerd in veroorzaken van aardbevingen en het opblazen van die stereoanlage, terwijl DJ Maximilian speziaisiert is in het drehen an die nippels. Oktoberfest voor de jeugd, Bierfest voor senioren, of gewoon flink knallen op z'n Duits? Het Alpine Trauma Partyteam staat met haar reddingskoffers vol platen voor u klaar!

Wenst u meer informatie over Alpine Trauma Partyteam?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Alpine Trauma Partyteam? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Alpine Trauma Partyteam

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Alpine Trauma Partyteam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Alpine Trauma Partyteam is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Alpine Trauma Partyteam. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpine Trauma Partyteam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Alpine Trauma Partyteam