BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Biergarten Boys

Nur boys im Biergarten?

Genre

DJ's

Speelduur

maximaal 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van de Biergarten Boys DJ's bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Biergarten Boys nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de Biergarten Boys DJ's bij OktoberfeestArtiesten.nl

Biergarten Boys boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Biergarten Boys.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Kollektiv Biergarten Boys
De Biergarten Boys draaien al een behoorlijke poos mee (letterlijk en figuurlijk) met de beste en leukste Duitstalige hits uit vijftig jaar popmuziek. Van Deutsche rock naar de betere meezingers en Von Rammstein bis Rosamunde; De Biergarten Boys toveren elke zaal om in een bruisend feest. Daarom zijn de Biergarten Boys de ideale dj's om bijvoorbeeld een Bier- of Oktoberfest tot een groot succes te draaien.

Maar de Biergarten Boys brengen meer dan alleen muziek. De stemming komt er gegarandeerd in met de Lustige Lotterie. De bevallige Heimat Heidi deelt lootjes uit, waarmee prijzen zijn te winnen. Gratis Wurst en Pretzels completeren die Stimmung. De avond loopt uit in een onvermijdelijk Fiesta Germanica. Verwacht gute Laune en verbaas je over hoeveel Duitstalige muziek je eigenlijk al kent en leuk vindt. Kom tanzen (of graaf een kuil) en geniet gewoon van een gemütliche Abend!

Wenst u meer informatie over Biergarten Boys?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Biergarten Boys? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Biergarten boys boeken, Biergarten boys inhuren, prijs Biergarten boys, gage Biergarten boys, buro Biergarten boys, artiestenbureau Biergarten boys, management Biergarten boys, Bier Garten Boys DJ

Meer informatie over Biergarten Boys

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Biergarten Boys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Biergarten Boys is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Biergarten Boys. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Biergarten Boys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Biergarten Boys