BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Falco Fabelhaft

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Duitse feest DJ Falco Fabelhaft is klaar voor jouw oktoberfest!

U kunt DJ Falco Fabelhaft nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Duitse feest DJ Falco Fabelhaft is klaar voor jouw oktoberfest!

DJ Falco Fabelhaft boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Falco Fabelhaft.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Falco Fabelhaft
DJ Falco Fabelhaft is onze allernieuwste aanwinst; met behoorlijk wat muzikale 'kilometers' achter de rug, heeft Falco Fabelhaft een flinke bagage als het gaat om het bouwen van Duitse feestjes! En geloof ons; dat gaat er Fabelhaft aan toe! DJ Falco Fabelhaft draait er zijn hand niet voor om, om van elk après-ski feest, oktoberfest, personeelsfeest of gewoon bij jou thuis, een supertolle party te maken! Zo was hij -naast grote en kleine oktoberfeestjes-, meermaals te gast op grote internationale bedrijfsfeesten (w.o. Tommy Hilfiger Europe, Calvin Klein e.d.) Hij is van alle Duitse markten thuis, van de allerbeste Oktoberfest hits tot oude ZDF schlagers, en van hits uit Mallorca naar Oostenrijkse Polka's: Falco Fabelhaft tovert de nummers zó uit zijn duitse hoed!

Wil je ein échte Deutsche Party? DJ Falco Fabelhaft is niet zomaar een plaatjesdraaier; hij maakt er een interactieve wahnsinn van en schroomt niet om af en toe een plaatje mee te zingen! Óp en top stimmung is wat je te wachten staat als hij het podium betreedt en weet als geen ander hoe hij het publiek uit z'n dak kan laten gaan! Ist das nicht super? Es ist Fabelhaft! DJ Falco Fabelhaft welteverstaan..

Wenst u meer informatie over DJ Falco Fabelhaft?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Falco Fabelhaft? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Falco Fabelhaft boeken, DJ Falco Fabelhaft inhuren, Duitse Feest DJ DJ Falco Fabelhaft, prijs DJ Falco Fabelhaft, gage DJ Falco Fabelhaft, Oktoberfest DJ Falco Fabelhaft, Apres ski DJ Falco Fabelhaft, artiestenbureau DJ Falco Fabelhaft, artiestenburo DJ Falco Fabelhaft,

Meer informatie over DJ Falco Fabelhaft

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Falco Fabelhaft zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Falco Fabelhaft is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Falco Fabelhaft. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Falco Fabelhaft te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Falco Fabelhaft