BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Nieuw bij ons te boeken: Oktoberfest Modellen!


Samenwerking Oktoberfeestartiesten.nl en Floor Models & Hospitality

Het is inmiddels herfst en dat betekent dat de zomerse festivals alweer voorbij zijn en het nog wel even duurt voordat de feestgangers hun carnavalskledij uit de kast kunnen halen. Maar voor de échte feestgangers is er natuurlijk áltijd reden voor een feestje. En dat kan in deze tijd natuurlijk uitstekend tijdens een Oktoberfest of Duits Themafeest!

Vandaar dat Oktoberfeestartiesten.nl en FLOOR Models & Hospitality de handen in elkaar hebben geslagen om ervoor te zorgen dat elk Oktoberfest een onvergetelijke ervaring wordt: Vanaf heden zijn er gespecialiseerde ‘Oktoberfest Models’ te boeken! Ervaren ‘hüpsche’ modellen in traditionele Dirndls en met élk hun eigen specialisme:

Oktoberfest Models ‘Host’:
De Oktoberfest Models zorgen ervoor dat iedereen gezellig en passend ontvangen wordt op het Oktoberfest, zodat de sfeer bij binnenkomst er al meteen goed inzit. 


Oktoberfest Models ‘Hospitality’:
Ervaren horecamedewerker in Dirndl houden goed in de gaten dat niemand met lege handen staat als er weer eens geroepen wordt om een gezamenlijke Prosit!


Oktoberfest Models ‘Danseressen’:

In stijl geklede Oktoberfest Danseressen zorgen dat uw artiesten extra visuele ondersteuning krijgen door enkele malen per avond mee te dansen op het podium.

Voor welk Oktoberfest Model u ook kiest; in hun prachtige Dirndl jurkjes en met een stralend humeur zorgen zij altijd voor heuse Stimmung! Ze dansen gezellig met iedereen mee en zorgen ondertussen dat het uw gasten aan niets ontbreekt! Oktoberfest Models zijn op elk Duitstalig themafeest in te zetten; Oktoberfesten, Bierfesten, Bedrijfsfeesten of Schlagerfestivals.

 

Wilt u meer informatie over voorwaarden en tarieven?
Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen met 077-2340004 of klik hier om Oktoberfest Models te bekijken.