BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Oktoberfest Artiesten en Bands boeken voor 2019!


Nieuw jaar; nieuwe rondes en nieuwe kansen!  Was je afgelopen jaar aan de late kant met het boeken van jouw favoriete artiest? Zorg dan dat je er nu tijdig bij bent en boek de Duitse zanger, Oktoberfestband of Apres-Ski DJ van jouw keuze! De agenda's van onze artiesten, DJ's en bands staan weer open!

Momenteel zijn weer al weer druk doende om voor onze vaste klanten een spetterend programma voor hun Oktoberfest 2019 samen te stellen. Was vorig jaar top? Dan doen we ons uiterste best om met een uitdagend programma afgelopen editie te overtreffen. Want Oktoberfeestartiesten.nl heeft het grootste aanbod in Duitstalig entertainment. We lopen voorop als het gaat om nieuw talent, en varen blind op onze vertrouwde acts waarmee we al jaren samenwerken. We kennen onze acts door en door, en weten hierdoor als geen ander hoe we u het beste kunnen adviseren. De juiste act op het juiste evenement; alleen hierdoor krijg je tevreden opdrachtgevers én artiesten!

Heb je zelf suggesties of een bijzondere evenement?
Laat het ons weten, we gaan graag de uitdaging met je aan. Zoek je een bepaalde act maar zie je deze niet direct op onze website staan? Dat wil niet zeggen dat we met bepaalde acts niet samenwerken. Oktoberfeestartiesten houdt haar website graag overzichtelijk. Wij werken constant aan een nieuw bestand en hebben partnerships met artiesten en organisatieburo's in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we elk gewenste act of band leveren. 

Mocht je advies willen over de invulling van jouw Oktoberfest 2019?
Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers denken graag met je mee! Enne, geheel vrijblijvend natuurlijk! 077-2340004 of info@oktoberfeestartiesten.nl