BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schlagergroep Da ma zoee stopt met optredens


“Alle gute Dinge kommen zu Ende”. Met deze gedachte heeft schlagergroep Da Ma Zoeë gezamenlijk besloten om per 1 juni 2018 te gaan stoppen met optreden. 

In 2004 zijn Judith, Anja en Rob begonnen met zang bij de MühltalerMusikanten op de prinsen proclamatie van de plaatselijke carnavalsvereniging in Horst. Dit was voor de MühltalerMusikanten het laatste optreden, maar voor Anja, Judith en Rob het begin voor Da Ma Zoeë. 
Na 10 jaar in deze samenstelling te hebben opgetreden gaven Judith en Anja het stokje in 2014 door aan Sharon en Daniëlle. Vol enthousiasme en met een aantal nieuwe nummers, zijn zij er bijna 4 jaar lang met veel plezier en passie tegenaan gegaan. Na goed beraad en in samenspraak, is ervoor gekozen om te stoppen met Da Ma Zoeë en wil het trio op voorhand alvast iedereen bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen. Uiteraard kunt u Da Ma Zoeé tot 1 juni nog gewoon bij ons boeken!

Mocht u na 1 juni op zoek zijn naar soortgelijke artiesten voor uw Oktoberfeest, personeelsfeest of carnavalszitting? Neem dan gerust contact op met Oktoberfeestartiesten.nl voor enthousiaste Duitse feestzangers, Oktoberfest DJ's of andere leuke acts door te bellen met ons kantoor: 077-2340004 of stuur een mailtje naar info@oktoberfeestartiesten.nl