BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Show van Helene Fischer 28 april a.s. live uitgezonden op TV

Helene Fischer live tournee op TV

Diegene die de Arena-Tournee van Helene Fischer hebben moeten missen, krijgen binnenkort de gelegenheid de gehele show met al zijn pracht en praal, op TV te kunnen bewonderen. De Duitse TV zender ZDF, gaat een hele Helene-Fisher-avond uitzenden.

Sag mal spürt ihr das? Dan weten Helene Fisher-fans meteen wat hiermee bedoelt wordt. Deze regel uit het lied “Achterbahn” werd na afloop van haar concertreeks een veelbesproken zin, waarmee werd aangeduid dat er iets spectaculairs stond te gebeuren. En deze TV uitzending is inderdaad spectaculair nieuws!
Op zondag 28 april, om 20.15 uur,  zal de ZDF hoogtepunten van het concert van Helene Fischer's Arena-tour in Oberhausen uitzenden.“ Het concert is een indrukwekkende weergave die de verdere ontwikkeling van deze zangeres aantoont. De show, de dynamiek, maar bovenal Helene Fisher tonen hier haar internationale niveau”, aldus ZDF-showchef Dr. Oliver Heidemann.

Aansluitend aan de uitzending volgt de documentaire“ Helene Fisher -Immer weiter-”, die een exclusieve en persoonlijke kijk geeft in haar toerneevoorbereiding.

 

*bron: schlagerplanet