BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

AlpenFever

Avondvullend vermaak

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van AlpenFever Tiroler duo bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt AlpenFever nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van AlpenFever Tiroler duo bij OktoberfeestArtiesten.nl

AlpenFever boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van AlpenFever.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Alpenfever
AlpenFever, zo klinkt de bandnaam van deze twee volbloed muzikanten. Sind 2007 zijn deze twee broers succesvol onderweg in de wereld van de ‘Volkstümliche Musik’. Reeds op zeer jonge leeftijd verloren zij hun hart aan de ‘Tiroler Volksmusik’ en in het bijzonder aan de muziek uit het Zillertal.

Het duo heeft grote podiumervaring en zijn ze als ‘de beste’ op elkaar ingespeeld.
Een ‘AlpenFever-Bühnenprogramm’ is dan ook een feest voor jong en oud: pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende Duitse en Oostenrijkse schlagers maar zeker en vast ook actuele stemming- en après-ski hits staan op de playlist van AlpenFever. Deze (kleine) partyband staat dan ook garant voor de échte Tirolersfeer op vele podia en is daardoor zeer geliefd in binnen- en buitenland!

Sinds de zomer van 2013 is AlpenFever onder contract bij het bekende platenlabel ‘Tyrolis’ uit Oostenrijk. Hun nieuwste album ‘Aus meinem Herz lacht die Musik’ werd recent met veel succes uitgebracht, dat blijkt ook uit het feit dat de 2 broers reeds enkele weken op ‘Nr.1’ stonden in de ‘Volksmusik-Hitparade’ in zowel Duitsland als Oostenrijk. Hun nieuwste videoclip ‘Wenn I mit mei’m Mad’l tanz’ werd in het voorjaar van 2015 gelanceerd op dé Volksmuziekzender ‘FOLX TV’ en is vervolgens te zien en te horen op verschillende andere televisiestations. Dat belooft en smaakt zeker naar meer! Laat u verrassen door de enige échte ‘AlpenFever-Sound’!

Wenst u meer informatie over AlpenFever?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van AlpenFever? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alpenfever boeken, prijs Alpenfever , management Alpenfever , Duits feest Alpenfever , Oktoberfestband Alpenfever , Duo Alpenfever , artiestenburo Alpenfever , artiestenbureau Alpenfever, boekingen Alpenfever , optreden Alpenfever

Meer informatie over AlpenFever

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over AlpenFever zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over AlpenFever is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van AlpenFever. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over AlpenFever te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over AlpenFever