BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Männer

Échte mannen op uw oktoberfest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Duitse feestband Die Manner boek je voordelig en snel bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Männer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Duitse feestband Die Manner boek je voordelig en snel bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Männer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Männer.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Männer
Vijf gedreven mannen, vijf neuzen in dezelfde richting, vijf geroutineerde muzikanten welke zich hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Die Männer: specialisten in Duitstalig entertainment! Oktoberfest muziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en Smartlap in drie onderhoudende sets. Muzikaal gezien praat men over een dreamteam omdat bijna alle leden conservatorium geschoold zijn en hun sporen inmiddels verdiend hebben.

Paul Huijnen – Digitale Accordeon, Keytar, bass, koorzang (voorheen o.a. Wir Sind Spitze, Anseltaler)
Benôit Eggen – Toetsen, gitaar, Keytar, show & zang (voorheen o.a. Bigband Time Out – de Coronas)
Otto Tuasuun – Gitarist, Steal guitar, koorzang (voorheen o.a. Schintaler, Joy, The Gonzo Gang))
Patrick Eijdems – Drumz, extra ballen & Show (tevens drummer Guido`s Orchestra)
Math Rademackers – Leadzang, akoestische gitaar, Ukelele, Kazopet (voorheen Allroundbands, Kesketoe, tevens Matti Boegatti & Rudi Mathias-act) 

Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel snappen als artiest dat je er staat om mensen te dienen én te amuseren! "Bestaat er geen band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?" Met deze gedachte stonden deze vijf beroepsartiesten op het podium, zonder te weten dat zij die chemie deelden om zo`n band te creëren: Die Männer! 

Degene die Die Männer voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en met name meegetrokken worden in de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke minuut een ander liedje, en allemaal meezingers. Tiroler,  Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Het heeft gezelligheid, is muzikaal zeer onderbouwd, en zet jong & oud in beweging. Feestgarantie van 1000%. 

Wenst u meer informatie over Die Männer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Männer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Männer boeken, boekingen Die Männer, oktoberfest band Die Männer, feestband Die Männer, artiestenburo Die Männer, prijs Die Manner, gage Die Männer, optreden Die Männer, Duitse band Die Männer, Bierfest, Oktoberfest, Tiroler band Die Manner, management Die Manner

Meer informatie over Die Männer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Männer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Männer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Männer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Männer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Männer