BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Männer

Échte mannen op uw oktoberfest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

U kunt Die Männer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Die Männer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Männer.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Männer
Vijf gedreven mannen, vijf neuzen in dezelfde richting, vijf geroutineerde muzikanten welke zich hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Die Männer: specialisten in Duitstalig entertainment! Oktoberfest muziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en Smartlap in drie onderhoudende sets. De vijf muzikale Limburgers van Die Männer (o.a. ex-Wir sind Spitze, ex-Anseltaler, ex-schintaler) bespelen o.a. Accordeon, Ukelele, twistende gitaren, Keytar, Basgitaar & snelle drumsticks.

Een groot deel van het repertoire bestaat uit Duitstalige Volkstümliche nummers, maar Die Männer hebben het voordeel dat ze snel om kunnen schakelen naar bijna elk ander repertoire. Het kan zo maar gebeuren dat er in reguliere Schlager ineens een hedendaags rocknummer verscholen zit, uiteraard met een verrassend Männer-sausje…

Hun setlist kent geen leeftijdsgrenzen; ieder luisterend oor komt aan zijn trekken.
De band heeft een zeer uitgebreid internationaal repertoire voor elk type feest beschikbaar met hierin vooral vele grote Duitstalige hits. Die Männer zijn als (Duitse) feestband graag geziene gasten op Oktoberfesten, Bierfeesten, maar ook op bedrijfsfeesten of gewoon bij u thuis!. Wie zij zijn? Die Männer natürlich!

Wenst u meer informatie over Die Männer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Männer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Männer boeken, boekingen Die Männer, oktoberfest band Die Männer, feestband Die Männer, artiestenburo Die Männer, prijs Die Manner, gage Die Männer, optreden Die Männer, Duitse band Die Männer, Bierfest, Oktoberfest, Tiroler band Die Manner, management Die Manner

Meer informatie over Die Männer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Männer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Männer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Männer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Männer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Männer