BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Manner

Échte mannen op uw oktoberfest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Nieuwe bandfoto van Die Manner, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Manner nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Nieuwe bandfoto van Die Manner, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Manner boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Manner.

Biografie / informatie over boekingen van Die Männer
Vijf gedreven, geroutineerde muzikanten welke zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Specialisten in Duitstalig entertainment en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeestmuziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en hedendaags repertoire in twee of drie onderhoudende sets. Bijna alle leden zijn conservatorium geschoold en hebben hun sporen inmiddels verdiend. Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel  'schnapss(en)'  als artiest dat je er staat om mensen te entertainen! "Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?" Jaaaaaaaaa dus!!!!!
Degene die 'Die Männer'  voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers. Tirolerpop,  Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer.
Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000%.

Welke 'Mann' doet wat?
Paul Huijnen – Digitale Accordeon, Keytar, bass, koorzang (voorheen o.a. Wir Sind Spitze, Studiomusicus)
Benoît Eggen – Toetsen, gitaar, Keytar, show & zang (voorheen o.a. Bigband Time Out – de Coronas)
Otto Tuasuun – Gitarist, Steal guitar, koorzang (voorheen o.a. Schintaler, Joy, The Gonzo Gang, Madison)
Ron Coolen - Drumz & zang (Marlstone orkest, Aachen Bigband, eigen drumschool, muziekschooldocent)
Math Rademackers – Leadzang, akoestische gitaar, Double-neck Ukelele, Kazopet (tevens  Kesketoe, Matti Boegatti & Rudi Mathias-act)

Wenst u meer informatie over Die Manner?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Manner? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Männer boeken, boekingen Die Männer, oktoberfest band Die Männer, feestband Die Männer, artiestenburo Die Männer, prijs Die Manner, gage Die Männer, optreden Die Männer, Duitse band Die Männer, Bierfest, Oktoberfest, Tiroler band Die Manner, management Die Manner

Meer informatie over Die Manner

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Manner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Manner is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Manner. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Manner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Manner