BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schluchtenkracher

Échte Schlagers met pit!

 

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 75 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Schluchtenkracher Duits trio bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Schluchtenkracher nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Schluchtenkracher Duits trio bij OktoberfeestArtiesten.nl

Schluchtenkracher boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Schluchtenkracher.

Biografie / informatie over boekingen van Die Schluchtenkracher
Sluchtenkracher is een enthousiaste driemansformatie, welke zich toegespitst heeft op Duitse Schlagers en Volksstümliche hits. "Fetzige Volksmusik mit Pepp" luidt hun motto, en dat is niet voor niks... Deze drie geoutileerde en enthousiaste muzikanten zetten in een mum van tijd de hele zaal op de kop. Naast gitaar en keyboard gebruikt de band de echte Steirische harmonica om nét dat echte Oktoberfest gevoel over te kunnen brengen.

Het repertoire van deze Duitse feestband bevat louter bekende hits; Duitse schlagers, Goldies uit de ZDF hitparade, Tirolse Volksmusik en uptempo Zillertaler meezingers! Eén ding is zeker: Het wordt Stimmung op elk Oktoberfest met de Schluchtenkracher! De band wordt exclusief door Oktoberfeestartiesten.nl vertegenwoordigd in Nederland en Belgie.

Wenst u meer informatie over Schluchtenkracher?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Schluchtenkracher? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Original Schluchtenkracher boeken, Original Schluchtenkracher buchen, boekingen Original Schluchtenkracher, buchungen Original Schluchtenkracher, prijs Original Schluchtenkracher, duitse feestband, artiestenburo Original Schluchtenkracher, artiestenbureau Original Schluchtenkracher, boekingskantoor Original Schluchtenkracher, Schlagerband, Volksmusik, Volksmuziek, Oktoberfest, Duitse schlagers

Meer informatie over Schluchtenkracher

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Schluchtenkracher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Schluchtenkracher is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Schluchtenkracher. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schluchtenkracher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Schluchtenkracher