BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schürzenjäger Tribute Band

Hits van de meest succesvolle band

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 90 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Nederland

Persfoto Schürzenjäger Tribute Band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Schürzenjäger Tribute Band nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Schürzenjäger Tribute Band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Schürzenjäger Tribute Band boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Schürzenjäger Tribute Band.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Schürzenjäger Tribute Band
De Zillertaler Schürzenjäger - de meest succesvolle band uit de Alpen - bedankt haar fans voor meer dan 30 jaar  trouw met een afscheidstournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in uitverkochte zalen. Meer dan 10 miljoen platen verkocht, een record aan concerten en openluchtevenementen, welke doen denken aan de alpen versies van het Woodstock festival, behoorden tot de successen van deze Zillertaler cult band.

Hits als 'Zillertaler Hochzeitsmarz’, 'Dahoam is Dahoam’ komen standaard voorbij op het repertoire van vele bands en ‘Sierra Madre’ is nog steeds na Yesterday van de Beatles de meest gedraaide hit in Duitsland. Alle fans van de Zillertaler Schürzenjäger kunnen nu ook uit hun dak met de Schurzenjager Tribute band; een unieke band die zo authentiek mogelijk de tijden van de originele band laat herleven! 

Het podium alsook hun outfit is gebaseerd op het origineel. In een drie uur durend programma wordt het publiek meegenomen naar hun echte helden; gezellige alpenrock met puur bekende meezinghits. Beleef nu de grootste hits in een prachtige show, met meerstemmige zang, blazerssectie en vooral de sfeer van het origineel!

Wenst u meer informatie over Schürzenjäger Tribute Band?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Schürzenjäger Tribute Band? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Zillertaler Schürzenjäger: Zillertaler Schürzenjäger huren, Zillertaler Schürzenjäger inhuren, Zillertaler Schürzenjäger boeken, boekingen Zillertaler Schürzenjäger, artiestenbureau Zillertaler Schürzenjäger, artiestenburo Zillertaler Schürzenjäger, prijs Zillertaler Schürzenjäger, boekingskantoor Zillertaler Schürzenjäger

Meer informatie over Schürzenjäger Tribute Band

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Schürzenjäger Tribute Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Schürzenjäger Tribute Band is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Schürzenjäger Tribute Band. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schürzenjäger Tribute Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Schürzenjäger Tribute Band