BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tirolsound

Trio voor Tiroler feest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Tirolsound oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Tirolsound nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Tirolsound oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Tirolsound boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tirolsound.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Tirolsound
Nu het nieuwe tijdperk “Tirol-Sound” aangebroken is kunnen deze drie muzikale vrienden u dankzij hun jarenlange ervaring en professionele voorbereiding een perfecte muziekshow aanbieden. Omdat ze allen woonachtig zijn in het Nederlands-Duitse grensgebied spreekt de liefde voor het Volkstümliche genre voor zich. Hun repertoire bestaat dan ook voornamelijk uit covers van Die Zillertaler Schürzenjäger, Klostertaler, Marc Pircher, Trio Alpin e.v.a. evenals een ruime selectie eigen werken, speciaal gearrangeerd door gerenommeerde collega's uit het Alpenland.

Waant u zich in de Oostenrijkse Alpen tijdens het virtuose spel van Marvin op zijn Steirische Accordeon. Dit geheel wordt ondersteund door bas en gitaar. Zij maken van uw feest een waar Tirolerfeest en garanderen u “ein abend mit Voksmusik” waar nog lang over gesproken zal worden!

Wenst u meer informatie over Tirolsound?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tirolsound? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Tirolsound boeken, Tirol sound boeken, prijs Tirolsound, prijs Tirol Sound, artiestenburo Tirolsound, Artiestenburo Venlo, Artiestenbureau Venlo, Artiestenburo Limburg, Artiestenbureau Limburg, boekingskantoor Tirolsound, management Tirolsound, Tirolsound inhuren

Meer informatie over Tirolsound

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tirolsound zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tirolsound is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tirolsound. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tirolsound te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tirolsound