BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Volle Pulle

Wat wenst een organisator nog meer...

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Volle Pulle, duitstalig trio bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Volle Pulle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Volle Pulle, duitstalig trio bij Oktoberfeestartiesten.nl

Volle Pulle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Volle Pulle.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Volle Pulle
Volle Pulle is een -nog niet zo lang geleden opgericht- trio dat haar voorliefde toont voor de steirische en volksstümliche muziek! Alhoewel de formatie nieuw is,  zijn de drie muzikanten (Roger op Steirische Harmonica, Jack op Gitaar en Mon op Drums) ervaren rotten uit het vak die altijd met muziek bezig zijn gebleven.

Door deze bekwaamheid, gedrevenheid, en enthousiasme hebben ze het voor elkaar gekregen om de Steirische muziek die vooral in het Zuiden en Oosten des lands erg populair is,  ook ten gehore te brengen in de rest van het land middels optredens in heel Nederland, tot zelfs in België, Duitsland en Oostenrijk! Met het instrumentale liedje ”Liebesgefühle” heeft de formatie Volle Pulle vele harten weten te veroveren en staan ze al dagenlang op rij in de verzoekparade van TV Oranje. Ook is Vollle Pulle winnaar van de "Oktoberfeststar", georganiseerd door Nederlands grootste Oktoberfest in Sittard, waar ze in het voorprogramma van Andreas Gabbalier hebben gespeeld. Het repertoire van Volle Pulle bestaat uit de typische, snellere Duitse en Oostenrijkse Volksmusik van bekende artiesten als Zillertaler Schürzenjäger, Marc Pircher, Die Grubenthaler, maar ook Andeas Gabbalier. Deze muziek staat bekend om het opzwepende tempo waarmee die échte Oktoberfest sfeer mee wordt gecreëerd!

Voor een ouderwets (of nieuwerwets) Tiroler Avondje, een kermis, een Oktoberfest of gewoon omdat ze een puik staaltje muziek maken; Meine Damen und Herren: Volle Pulle!

Wenst u meer informatie over Volle Pulle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Volle Pulle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Volle Pulle boeken, Volle Pulle inhuren, prijs Volle Pulle, Gage Volle Pulle, trio Volle Pulle, duo Volle Pulle, artiestenburo Volle Pulle, artiestenbureau Volle Pulle, management Volle Pulle, duits feest Volle Pulle, orkest Volle Pulle, duits feest Volle Pulle

Meer informatie over Volle Pulle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Volle Pulle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Volle Pulle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Volle Pulle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Volle Pulle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Volle Pulle