BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Wiesn Express

Een kleine flexibele formatie

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Foto van Wiesnexpress Duits feest trio bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Wiesn Express nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Wiesnexpress Duits feest trio bij OktoberfeestArtiesten.nl

Wiesn Express boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Wiesn Express.


Biografie 
/ informatie over boekingen van WiesnExpress
De 3-mans formatie WiesnExpress is dé act voor elk Oktoberfest, bierfeest of ieder ander feest waar Duitse stimmung gewenst is. Een wervelende energieke show van 3 knotsgekke muzikanten die weten wat entertainen is! Wiesn Express is het nieuwe ‘Party Trio’ voor alle Oktoberfesten en verwanten! Een denderende ‘party trein’ van 3 ras-entertainers die in een wervelende show binnen no-time de handjes in de lucht weten te krijgen. Het beste uit twee werelden, een mix tussen live muziek en tape-act, gebracht met de nodige humor. 

Resultaat: een betere interactie met het publiek door het inspelen op elke situatie.
Het repertoire bevat de beste Duitse Schlagers en meezingers, voorzien van een ‘rockrandje’ met een lekkere beat die de hele tent laat meedeinen. Een betere garantie voor een succesvolle feestavond kunnen we niet geven!

Wenst u meer informatie over Wiesn Express?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Wiesn Express? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Wiesn Express boeken, Wiesn Express inhuren, prijs Wiesn Express, artiestenburo Wiesn Express, boekingskantoor Wiesn Express, artiestenbureau Wiesn Express, duitse feestband, schlagerband, oktoberfest band, oktoberfeestband, duitse act

Meer informatie over Wiesn Express

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Wiesn Express zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Wiesn Express is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Wiesn Express. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wiesn Express te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Wiesn Express