BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Chris Roberts

11 miljoen verkochte hits

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Chris Roberts Duitse Schlager ster bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Chris Roberts nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Chris Roberts Duitse Schlager ster bij OktoberfeestArtiesten.nl

Chris Roberts boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Chris Roberts.

Biografie / informatie over boekingen van Chris Roberts
Dat Chris nog steeds stemming in de tent weet te brengen, liet hij al zien op de eerste nieuwe editie van het Schlagerfestival. In 2011 viert Chris Roberts zijn 45-jarige Bühnejubileum en is vandaag de dag nog steeds een welkome artiest op podia in binnen- en buitenland. Chris Roberts bracht meer dan 45 albums uit, waarvan er 11 miljoen exemplaren werden verkocht. Zijn liedjes zijn op meer dan 50 miljoen platen, cassettes en cd’s terug te vinden. Hij was te gast in meer dan 600 tv-shows, waaronder natuurlijk ook in Nederland.

In 1966 werd Chris ontdekt door Hans Bertram, die hem een platencontract bij Polydor bezorgde. De eerste singles waren geen succes, maar in 1968 haalde Wenn Du Mal Einsam Bist de top 15 van de hitparade. Het bleek de aanzet tot een ware succesreeks, met Die Maschen Der Mädchen, Ich Bin Verliebt In Die Liebe en Hab Ich Dir Heute Schon Gesagt. De allergrootste klapper moest toen nog komen. Want met het aanstekelijke 'Du Kannst Nicht Immer 17 Sein' stond hij in 1974 maar liefst twaalf weken in de top 10 van de hitparade.

Wenst u meer informatie over Chris Roberts?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Chris Roberts? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Chris Roberts boeken, Chris Roberts inhuren, boekingen Chris Roberts, buchungen Chris Roberts, prijs Chris Roberts, gage Chris Roberts, kosten Chris Roberts, schlagers Chris Roberts, artiestenbureau Chris Roberts, artiestenburo Chris Roberts, management Chris Roberts

Meer informatie over Chris Roberts

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Chris Roberts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Chris Roberts is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Chris Roberts. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chris Roberts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Chris Roberts