BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Costa Cordalis

Bekend van o.a. "Anita"

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Costa Cordalis bekend van Anita bij Oktoberfeest Artiesten.nl

U kunt Costa Cordalis nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Costa Cordalis bekend van Anita bij Oktoberfeest Artiesten.nl

Costa Cordalis boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Costa Cordalis.

Biografie / Informatie over boekingen van Costa Cordalis
23 albums, 50 singles en miljoenen verkochte platen heeft Costa Cordalis inmiddels op zijn naam staan. Bepaald geen slechte score voor iemand die op zijn zestiende al inzag dat hij in zijn geboorteland Griekenland geen groot succes zou krijgen en met de trein naar Duitsland afreisde. 

Costa vestigde zich in Frankfurt en leerde Duits aan het Goethe instituut. Hij studeerde filosofie en Germaanse talen en bracht in 1965 zijn eerste plaat uit: Du Hast Ja Tränen In Den Augen, een cover van Crying In The Chapel van Elvis Presley. Meer succes viel hem in 1973 ten deel met het zelfgeproduceerde Carolina, Komm en Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena. Echt onsterfelijk werd de charmante Griek in 1976, toen hij drie maanden lang in de Duitse top 10 stond, met de klassieker Anita. Costa is niet voor het eerst te gast in Nederland en zeker niet voor het laatst! Wie kent hem niet van de hits: Anita, Carolina, Komm, Steig In Das Boot Heute Nacht, Anna Lena, Viva La Noche. Tegenwoordig wordt hij tijdens zijn shows vergezeld door zijn zoon Lucas Cordalis.

Wenst u meer informatie over Costa Cordalis?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Costa Cordalis? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Costa Cordalis huren, Costa Cordalis inhuren, Costa Cordalis boeken, boekingen Costa Cordalis, artiestenbureau Costa Cordalis, artiestenburo Costa Cordalis, prijs Costa Cordalis, boekingskantoor Costa Cordalis, kosten Costa Cordalis, management Costa Cordalis

Meer informatie over Costa Cordalis

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Costa Cordalis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Costa Cordalis is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Costa Cordalis. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Costa Cordalis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Costa Cordalis