BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Jungen Zillertaler

heli-heli-kopter

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Die Juzi's ofwel Jungen Zillertaler bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Jungen Zillertaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Die Juzi's ofwel Jungen Zillertaler bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Jungen Zillertaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Jungen Zillertaler.

Biografie / Informatie over boekingen van Die Jungen Zillertaler
Wie kan ze niet meezingen - de hits van Die Jungen Zillertaler? Jong of oud, schlagerfan of geen schlagerfan maar de hits van de Juzis, zoals ze genoemd worden door hun fans, zullen niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Niet voor niets staan de populaire Oostenrijkers altijd vol enthousiasme in de Single Charts, waar zij vaak zelfs met meerdere hits tegelijk vertegenwoordigd zijn. Sinds kort is hun nieuwe CD uit; HAMMER! Het album heet niet alleen zo, het is ook werkelijk 'Der Hammer! (het einde!) waarbij de boodschap heel duidelijk is: er mag gezongen en gedanst worden!

Hun handelsmerk, grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en nieuw leven in te blazen, is ook bij hun 5 gloednieuwe nummers duidelijk merkbaar. De Juzis nemen hun fans met 'Hammer' mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om special naar Nederland of België te komen om deze nummers live ten gehore te brengen. De Jungen Zilltertaler mogen niet ontbreken op uw oktoberfeest! Deze Oostenrijkse toppers komen graag naar úw Oktoberfest of Bierfest om er een waar feest van te maken!

Wenst u meer informatie over Die Jungen Zillertaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Jungen Zillertaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Jungen Zillertaler huren, Die Jungen Zillertaler inhuren, Die Jungen Zillertaler boeken, boekingen Die Jungen Zillertaler, artiestenbureau Die Jungen Zillertaler, artiestenburo Die Jungen Zillertaler, prijs Die Jungen Zillertaler, boekingskantoor Die Jungen Zillertaler, kosten Die Jungen Zillertaler, management Die Jungen Zillertaler

Meer informatie over Die Jungen Zillertaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Jungen Zillertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Jungen Zillertaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Jungen Zillertaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Jungen Zillertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Jungen Zillertaler