BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Jürgen Marcus

Een stukje Duitse nostalgie...

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

foto van Jürgen Marcus Schlager artieste bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Jürgen Marcus nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Jürgen Marcus Schlager artieste bij Oktoberfeestartiesten.nl

Jürgen Marcus boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Jürgen Marcus.


Biografie / informatie over boekingen van Jürgen Marcus
“Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben” en “Ein Festival der Liebe” zijn wellicht de Schlagers waar Jürgen Marcus het vaakst mee geïdentificeerd wordt. De muzikale carrière van de op 6 juni 1948 geboren Marcus kent veel hoogtepunten en groot succes. In 1967 won hij het Europafestival in Brussel. In 1968 en 1969 was hij succesvol bij het beatfestival van Recklinghausen. Nadat hij werd ontdekt in 1970 verscheen zijn eerste single Nur Du, de Duitse versie van de wereldhit El Condor Pasa.

Er volgden in 1971 nog twee producties en hij had zijn eerste optreden in de ZDF Hitparade, voordat hij met Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben doorbrak. Hierna volgden er jaren met vele successen zoals met “Ein Festival der Liebe, Schmetterlinge können nicht weinen of Ein Lied zieht hinaus in die Welt”. Hij werd met vele prijzen bekroond zoals gouden platen, Goldene Löwen, Goldene Ottos, Goldene Europa en vele anderen. Tot 1982 had Marcus 36 noteringen in de ZDF Hitparade en tot in de laatste uitzending in 2000, was Jürgen Marcus één van de artiesten met de meeste nummer 1 noteringen.

Jürgen Marcus kan dus met recht een absolute schalger-ster genoemd worden, die al meer dan 40 jaar aan de absolute top staat in zijn genre in zijn thuisland en wereldhits scoorde in de jaren 70 en 80.

Wenst u meer informatie over Jürgen Marcus?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Jürgen Marcus? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Jürgen Marcus huren,Jürgen Marcus inhuren, Jürgen Marcus boeken, boekingen Jürgen Marcus, artiestenbureau Jürgen Marcus, artiestenburo Jürgen Marcus, prijs Jürgen Marcus, boekingskantoor Jürgen Marcus, kosten Jürgen Marcus, management Jürgen Marcus

Meer informatie over Jürgen Marcus

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Jürgen Marcus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Jürgen Marcus is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Jürgen Marcus. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jürgen Marcus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Jürgen Marcus