BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bombenstimmung

Dé nieuwe sensatie uit het Zuiden

Genre

Schlagerartiesten Oktoberfeestbands

Speelduur

Vanaf 1 x 45 min

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Bombenstimmung, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Bombenstimmung nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Bombenstimmung, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Bombenstimmung boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bombenstimmung.

Biografie / Informatie over boekingen van Bombenstimmung
Zet vier ervaren tiroler 'rotten' uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische harmonika met interactieve live-zang en échte drums dan krijg je een formatie die een super sfeer neerzet, of -zoals de Duitsers zeggen- Bombenstimmung! Bombenstimmung (deels bekend als Wiesnhammer) is de nieuwe topformatie van Harmonicaspeler en toetsenist Ron Degens (o.a. Anseltaler, Coverband Courage), zanger Peter Graus (o.a. Anseltaler, Wiesnhammer) en drummer Luuk Steins (ADHD, Wiesnhammer). Vier getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of zaal hebben ze de afgelopen jaren al in verschillende formaties op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze!

In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium, om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan. Interactie is het toverwoord bij deze nieuwe formatie. En logisch - van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten-, maar waar zang en steirische harmonika zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door 'oude bekenden? Dan weten wij al dat ze met dit optreden 'Stimmung' brengen. Bombenstimmung welteverstaan!

Wenst u meer informatie over Bombenstimmung?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bombenstimmung? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bombenstimmung boeken, Bombenstimmung inhuren, prijs Bombenstimmung, gage Bombenstimmung, optreden Bombenstimmung, artiestenbureau Bombenstimmung, artiestenburo Bombenstimmung, management Bombenstimmung

Meer informatie over Bombenstimmung

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bombenstimmung zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bombenstimmung is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bombenstimmung. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bombenstimmung te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bombenstimmung