BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Claudia und Max

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Claudia und Max voor een avondvullend Oktoberfest

U kunt Claudia und Max nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Claudia und Max voor een avondvullend Oktoberfest

Claudia und Max boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Claudia und Max .

Biografie / informatie over boekingen van Claudia und Max
Bent u op zoek naar avondvullend entertainment maar heeft u niet de ruimte om een complete band te plaatsen? Dan boeken we toch gewoon DJ Max Kaiser sámen met Claudia Ansel! Op die manier heeft u de combinatie van avondvullend entertainment met de beste Deutsche hits én live entertainment met zang van Claudia Ansel!

Claudia Ansel is per toeval ontdekt door haar inmiddels goede vriend André Wolff (Die Kolibris) tijdens een opnamesessie van het nummer "Ich bin wie Du" van Marianne Rosenberg. Claudia is één met de door hoor zo geliefde WDR 4 muziek en is blij dat ze de kans gekregen heeft om haar fans hier deelgenoot van te maken. Live optreden geeft haar de dagelijkse dosis vitamines die ze nodig heeft en Claudia is daarbij zeer vereerd dat ze deze vitamines over mag dragen op alle mensen die ook van Schlagers houden.

DJ Max Kaiser is úw Oktoberfest-DJ bij uitstek! Als rasechte 'Volksmusik kenner' draait DJ Max Kaiser uw Oktoberfest tot een hoogtepunt! DJ Max Kaiser is geen doorsnee DJ; doordat hij is opgegroeid met Duitstalige muziek en hij als muzikant bij o.a. Palemiger Spatzen en Die Anseltaler heeft gespeeld, heeft hij alle uithoeken van ons land wel gezien. Deze Duitse Feest DJ weet precies met welke hits hij uw oktoberfest in optimale sferen kan krijgen, en waar mogelijk zingt hij zélf een potje mee! Hossa!

Wenst u meer informatie over Claudia und Max ?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Claudia und Max ? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Claudia Ansel und DJ Max Kaiser boeken, Claudia Ansel und DJ Max Kaiser inhuren, prijs Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, avondvullend entertainment Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, artiestenbureau van Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, Duitse feestavond met Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, Tiroler avond met Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, Schlager feest met Claudia Ansel und DJ Max Kaiser, gage van Claudia Ansel und DJ Max Kaiser

Meer informatie over Claudia und Max

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Claudia und Max zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Claudia und Max is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Claudia und Max . Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Claudia und Max te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Claudia und Max