BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Damazoeë

Das lustige Schlagertrio voor elk feest

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

foto van Damazoee, artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Damazoeë nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Damazoee, artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Damazoeë boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Damazoeë.


Biografie / informatie over boekingen van Damazoee
Dit bekende vrolijke trio bestaande uit die lustige Danielle, die fröhliche Sharon und zanger Robby gaan helemaal uit hun bol als zij hun Duitse Schlagers de zaal in kunnen laten knallen! Met de oorspronkelijke bezetting zijn ze begonnen als zangfront bij de Mühltaler Musikanten en vanaf 2004 zijn ze in elke feesttent te vinden met onvervalste Duitse Schlagers. Ondertussen hebben ze een nieuwe damesbezetting en een nieuw, breed repertoire van Schlagers uit de jaren 70 tot de Duitse Partyhits van nu. Met hits als Einen Stern, An der Nordseeküste, Die Händen zum Himmel, en Du hast mich 1000 mahl belogen, begeven zij zich gemakkelijk in en rond het podium. Wilt u ze live zien? Ruf dann mahl an!

Wenst u meer informatie over Damazoeë?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Damazoeë? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Damazoee: Damazoee huren, Damazoee inhuren, Damazoee boeken, boekingen Damazoee, artiestenbureau Damazoee, artiestenburo Damazoee, prijs Damazoee, boekingskantoor Damazoee

Meer informatie over Damazoeë

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Damazoeë zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Damazoeë is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Damazoeë. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Damazoeë te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Damazoeë