BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Der Alphorn Zauberer

'n Alpenhoornblazer als openingsact!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 15 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto Der Alphorn Zauberer voordelig inhuren bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Der Alphorn Zauberer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Der Alphorn Zauberer voordelig inhuren bij OktoberfeestArtiesten.nl

Der Alphorn Zauberer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Der Alphorn Zauberer.


Biografie / informatie over boekingen van Der Alphornzauberer

Op zoek naar een orginele Duitse act? Wat te denken van een échte Alpenhoornblazer op uw feest? Der Alpenhorn Zauberer is in te zetten als openingsact of pauzeact, en brengt als geoutileerde Alpenhoornblazer de meest bekende Duitse en Tirolerhits live (!) ten gehore. Hij is muzikant in hart en nieren. Met zijn 4 meter lange Alpenhoorn heeft hij menige feesttent op de kop gezet. Van Sierra Madre tot het echte Oostenrijkse werk; met de klanken van Der Alphorn Zauberer  krijgt u het échte Tiroler gevoel! Een optreden wordt uitgevoerd met een begeleidingstape, waarop live wordt meegespeeld! Der Alphornzauberer is inzetbaar op Biergartenfests, Bruiloften, Carnavalsavonden, Privéfeesten, Oktoberfesten en Bierfeesten. Tevens is hij inzetbaar in combinatie met Schlagerzanger Thomas.

Wenst u meer informatie over Der Alphorn Zauberer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Der Alphorn Zauberer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alpenhoorn blazer boeken, Alphorn blaser boeken, prijs alpenhoorn, prijzen alphoorn, openingsact Alpenhoorn, openingsact Alphorn, Duitse Alpenhoorn, Toeter Thijs boeken, Zwitserse Alpenhoorn, Pauze-act Oktoberfest Toeter Thijs, Duitse act voor Duitse Feestavond Alpenhoorn, Alphoorn act.

Meer informatie over Der Alphorn Zauberer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Der Alphorn Zauberer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Der Alphorn Zauberer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Der Alphorn Zauberer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Alphorn Zauberer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Der Alphorn Zauberer