BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Der Rudi - heeey Biertje?!

Hééééééy! Biertje?

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

foto van Der Rudi Hey Biertje Heineken bij Okotberfeestartiesten.nl

U kunt Der Rudi - heeey Biertje?! nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Der Rudi Hey Biertje Heineken bij Okotberfeestartiesten.nl

Der Rudi - heeey Biertje?! boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Der Rudi - heeey Biertje?!.


Biografi / informatie over boekingen van Der Rudi

U kent ongewtijfeld de kreet “Heeeey... Biertje"? Hiermee werd skileraar Rudi uit de Heineken reclame ineens wereldberoemd! Over een geitenhoeder welke ’s winters verandert in de Koning van de Après-ski. Het leven van Der Rudi is sindsdien niet meer hetzelfde. Hij heeft zijn geiten ingewisseld voor de glamour van het artiestenleven. In sein BMW Z4 roadster scheurt hij over de Autobahn van het ene Oktoberfest naar het andere en zet de tent op zijn kop met zijn supertolle schlagerhits.

En, hij is weer terug: der Rudi keert terug als superheld, voor het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena. Ja! Er ist wieder zurück! Nu op de Nederlandse televisiezenders. Liefhebbers van humor en feestmuziek komen volledig aan hun trekken bij deze knotsgekke, affentittengeile skileraar!

Stel u zich eens voor: het licht dimt, de muziek zwelt aan en plotseling komt Der Rudi het podium oplopen. “Heey biertje?” roept hij en een daverende medley van bekende Duitse schlagers en après-ski nummers barst los, live gezongen door de beroemdste schifahrtlehrer von Nederland. De zaal gaat gegarandeerd los.! Na afloop bestaat een meet und greet met Der Rudi tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten.

Wenst u meer informatie over Der Rudi - heeey Biertje?!?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Der Rudi - heeey Biertje?!? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Der Rudi boeken, Der Rudi Heey Biertje, Der Rudi Heineken boeken, skileraar Der Rudi, prijs Der Rudi, gage Der Rudi, voordelig Rudi Biertje boeken, boekingskantoor Der Rudi Heineken

Meer informatie over Der Rudi - heeey Biertje?!

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Der Rudi - heeey Biertje?! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Der Rudi - heeey Biertje?! is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Der Rudi - heeey Biertje?!. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Rudi - heeey Biertje?! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Der Rudi - heeey Biertje?!