BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Alpensterne

Zwei 'buben' uit de Duitse Grensstreek

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Die Alpen Sterne band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Alpensterne nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Alpen Sterne band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Alpensterne boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Alpensterne.


Biografie / informatie over boekingen van Die Alpensterne

De sterren van Die Alpensterne lichten steeds feller op. Deze twee ‘buben’ uit het Duitse Nordrhein Westfalen, brengen u de originele Zillertaler Sound. Gewapend met echte steirische harmonika’s  brengen zij u knallers van hits, zowel uit Oostenrijk als Duitsland. Na drie jaar op menig podium in de Benelux te hebben gestaan, hebben ze in 2010 hun eerste album uitgebracht en waren ze te gast bij het geliefde programma ‘Andy’s Musikparadies’. 

Traditionele Volksmusik, Deutsche Schlager, Tansmusik, Volsstümlich, Tiroler Musik, enfin wat spelen beide heren niet? Denk aan klassiekers als Wir sind alle über 40, Wahnsinn, Ein bett in Kornfield, of Joanna, maar ook typische Oostenrijkse toppers als Zillertaler Hochzeitmars, Auf der Autobahn, en Lebt den der alte Holzmichel noch… Op zoek naar artiesten die nét dat Duitse tintje aan uw feest geven?

Wenst u meer informatie over Die Alpensterne?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Alpensterne? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Alpensterne: Die Alpensterne huren, Die Alpensterne inhuren, Die Alpensterne boeken, boekingen Die Alpensterne, artiestenbureau Die Alpensterne, artiestenburo Die Alpensterne, prijs Die Alpensterne, boekingskantoor Die Alpensterne

Meer informatie over Die Alpensterne

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Alpensterne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Alpensterne is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Alpensterne. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Alpensterne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Alpensterne