BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Sauerkraut Brothers

Mít hübsche heidi...!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 40 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Sauerkraut Brothers, Schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Sauerkraut Brothers nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Sauerkraut Brothers, Schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Sauerkraut Brothers boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Sauerkraut Brothers.


Biografie / informatie over boekingen van Die Sauerkraut Brothers
Verrassende en hilarische show van 'Die Sauerkraut Brothers' ft. Hübsche Heidi', met de lekkerste Duitse-, Oostenrijkse-, en Nederlandse meezingers! De nieuwste hits maar ook de klassiekers komen tijdens hun show voorbij. U waant zich direct in Oostenrijks en Duitse sferen met dit knotsgekke trio, geheel gekleed in hun traditionele doch supertolle Lederhosen.

Hoogtepunt in hun show is het optreden van topzangeres en publieksliebling Hübsche Heidi!
Zij maakt Die Party 'richtig an'! Niet alleen is Heidi gezegend met twee van goudbedekte stembanden, maar zij is ook een partymädel die het bloed door menig mannen- (én vrouwen-) hart laat stromen. Zo brengt ze o.a. een onmiskenbare uitvoering van Helene Fischers 'Atemlos durch die Nacht' ten gehore.

Heinrich en Thomas Sauerkraut zorgen ervoor dat u volop kan meezingen en hossen op de grootste Oktoberfest-, Apres Skihits en Partymusik. Dikke hits als o.a. Hula Palu, Atemlos durch die Nacht, Sierra Madre, Johnny Däpp, Ich sing ein lad für dich, Einen Stern der deinen namen Trägt en vele andere hits passeren de revue. Meemaken und Geniessen! Jetzt Geht's Los! Zicke-zacke Zicke-zacke: HOI HOI HOI! Ein Prosit!

Wenst u meer informatie over Die Sauerkraut Brothers?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Sauerkraut Brothers? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Sauerkraut Brothers boeken, Die Sauerkraut Brothers inhuren, prijs Die Sauerkraut Brothers, gage Die Sauerkraut Brothers, artiestenbureau Die Sauerkraut Brothers, artiestenburo Die Sauerkraut Brothers, heidi und Die Sauerkraut Brothers

Meer informatie over Die Sauerkraut Brothers

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Sauerkraut Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Sauerkraut Brothers is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Sauerkraut Brothers. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Sauerkraut Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Sauerkraut Brothers