BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Spatzl

Winnaars van de Schlagerdiamant!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Die Spatzl zangact bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Spatzl nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Spatzl zangact bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Spatzl boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Spatzl.

Biografie / informatie over boekingen van Die Spatzl
Die Spatzl is een vrouwelijk Duitstalig zangduo met maar één doel: feest en heel-, héél véél gezelligheid! Het tweetal bestaat uit Louisa en Edith en zijn beiden geen onbekenden in Schlagerland. Louisa trad al jaren op als solo artieste, en Edith kennen we van de vroegere Alpenzusjes. Met deze act toerde ze heel wat jaren door binnen- en buitenland. Feest staat bij beide dames voorop waarbij ze 'das feinste vom feinsten' uit de Schlagercollectie brengen! En dat is niet onopgemerkt gebleven; recentelijk wonnen de dames nog de 'Schlagerdiamant NiederÖsterreich'; een in Oostenrijk bekende Schlager en Volksstümliche talentenjacht.

De meeste tijd brengen ze echter door op de podia in Nederland. Of het nou een Oktobertfest, Tiroleravond of Schlager party is maakt hun niks uit. En niet onbelangrijk: zij zijn geen artiesten van de klok, als het gezellig is plakken ze er gewoon nog een nummertje aan!

Wenst u meer informatie over Die Spatzl?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Spatzl? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Spatzl boeken, boekingen Die Spatzl, Die Spatzl inhuren, prijs Die Spatzl, schlagerdiamant Die Spatzl, zangduo Die Spatzl, duitse artiest Die Spatzl, Schlagerartiest Die Spatzl, artiestenburo Die Spatzl, artiestenbureau Die Spatzl

Meer informatie over Die Spatzl

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Spatzl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Spatzl is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Spatzl. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Spatzl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Spatzl