BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Stube Buben

Das sind pas Buben!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

In overleg

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Die Stube Buben, band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Stube Buben nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Stube Buben, band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Stube Buben boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Stube Buben.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Stube Buben
Stube betekent net zoiets als Kneipe (café of kroeg). En als het we hebben over Stube Buben, dan hebben we het over stamvrienden, muziekmaatjes. En dát is wat deze drie jungs zijn: échte muzikale maatjes die weten hoe je muziek moet maken! Muziek is hun gezamenlijk passie en dat merk je!
In hun enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van Duitse Schlagers, meezingers, instrumentale nummers, maar ook een Engelstalig uitstapje is voor Die Stube Buben geen probleem! Dit upcoming trio wordt steeds populairder. Hun bezetting (naast zang) bestaat uit Steirische Harmonica, Gitaar en Drums. Ze zijn in te zetten op zittingen, carnavalsavonden, bierfesten, oktoberfesten, maar ook op verjaardagen en privé feestjes zijn de heren graag geziene Buben!

Wenst u meer informatie over Die Stube Buben?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Stube Buben? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Stube Buben boeken, Die Stube Buben inhuren, prijs Die Stube Buben, Gage Die Stube Buben, boekingen Die Stube Buben, artiestenburo Die Stube Buben, optreden Die Stube Buben, artiestenbureau Die Stube Buben, management Die Stube Buben

Meer informatie over Die Stube Buben

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Stube Buben zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Stube Buben is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Stube Buben. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Stube Buben te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Stube Buben