BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Tolle Leute

Toll? Neh, Supertoll !

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Tolle Leute, feestact bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Tolle Leute nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Tolle Leute, feestact bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Tolle Leute boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Tolle Leute.


Biografie / informatie over boekingen van Die Tolle Leute

Van Festival der Liebe tot Hallelujah, van Viva Colonia tot aan Cowboy und Indianer, van Rosamunde tot aan Fiesta Mexicana, en van Immer wieder sonntags tot aan Hey, wir wollen die Eisbärn sehn, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen leiden tot een volle dansvloer. Een prima presentatie, een flinke dosis enthousiasme, en een hoog entertainment gehalte zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute. 

Al jarenlang een veelgevraagde en populaire tape-act voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en bedrijfsevenementen. Van Nettetal tot aan Zillertal en van Bayern tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied. De beste Schlagers, apres ski hits, en Oktoberfest toppers vullen het repertoire van Die Tolle leute en hun overdosis aan enthousiasme! Dit, gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen de drie boys iedere keer weer voor een geweldig feest. Wilt u nu al vast meer weten over de drie duitse muzikanten die na Duitsland en Oostenrijk nu ook Nederland aan het veroveren zijn? Bekijk onderstaande impressie en boek!

Wenst u meer informatie over Die Tolle Leute?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Tolle Leute? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Tolle Leute: Die Tolle Leute huren, Die Tolle Leute inhuren, Die Tolle Leute boeken, boekingen Die Tolle Leute, artiestenbureau Die Tolle Leute, artiestenburo Die Tolle Leute, prijs Die Tolle Leute, boekingskantoor Die Tolle Leute

Meer informatie over Die Tolle Leute

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Tolle Leute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Tolle Leute is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Tolle Leute. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Tolle Leute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Tolle Leute