BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Dietwin de Jodelaar

Jodeladie hiep hiep hiep

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Anders..

foto van Dietwin jodelaar bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Dietwin de Jodelaar nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Dietwin jodelaar bij OktoberfeestArtiesten.nl

Dietwin de Jodelaar boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Dietwin de Jodelaar.


Biografie / informatie over boekingen van Dietwin de Jodelaar

U bent op zoek naar een typische Jodelaar? Of u zoekt gewoon iets bijzonders of aparts voor uw Duits feest? Dan komen we regelrecht uit bij de bekende Dietwin de Jodelaar; wellicht wel de bekendste en meest begeerde jodelaar van Nederland en België! Het nummer 'Jodeladie Hiep Hiep Hiep Hiep' was de grote hit op zijn onlangs uitgebrachte album "Het Jodelkanon". In zijn optreden brengt hij natuurlijk nummers van zijn CD ten gehore, en verder is zijn repertoire aangevuld met internationaal bekende wereldhits. Dietwin de Jodelaar slaagt erin om zijn unieke jodel talent en zijn eigen kenmerkende humor te combineren in een sfeervolle act op úw feest!

Wenst u meer informatie over Dietwin de Jodelaar?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Dietwin de Jodelaar? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Dietwin de Jodelaar boeken, vrijblijvende informatie over de kosten van Dietwin de Jodelaar, vrijblijvende informatie over de prijs van Dietwin de Jodelaar, artiestenbureau Dietwin de Jodelaar, artiestenburo Dietwin de Jodelaar, jodel act Dietwin de Jodelaar, boekingskantoor Dietwin de Jodelaar, voordelig Dietwin de Jodelaar boeken

Meer informatie over Dietwin de Jodelaar

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Dietwin de Jodelaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Dietwin de Jodelaar is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Dietwin de Jodelaar. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dietwin de Jodelaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Dietwin de Jodelaar