BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

GAAAS!!!

Genre

Schlagerartiesten Oktoberfeestbands

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Gaaas!, officieel te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt GAAAS!!! nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Gaaas!, officieel te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

GAAAS!!! boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van GAAAS!!!.

Biografie | Informatie over boekingen van GAAAS!!!
Of het nu gaat om een privé feest of een feesttent met duizenden feestende oktoberfestbezoekers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af vliegt! Met liefde en enthousiasme voor het Duitse lied komen deze drie doorgewinterde muzikanten niet alleen de grootste hits uit Duitsland en Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en actuele hits in een opzwepende oktoberfest style. Door deze unieke combinatie weten deze drie entertainers het publiek op hun hand te krijgen en staan zij garant voor een waar feest op de bühne maar misschien nog wel meer in de tent zelf.

GAAAS!!! blijft niet enkel op het podium maar trekt met trompetten en steirische accordeon de zaal in waardoor de overweldigende energie van deze heren nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feestgangers door de feestlocatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig spetterend feest! 

Wenst u meer informatie over GAAAS!!!?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van GAAAS!!!? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

GAAAS!!! boeken, GAAAS!!! inhuren, prijs GAAAS!!!, gage GAAAS!!!, artiestenburo GAAAS!!!, artiestenbureau GAAAS!!!, management GAAAS!!!, oktberfestband GAAAS!!!, Schlagerartiest GAAAS!!!

Meer informatie over GAAAS!!!

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over GAAAS!!! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over GAAAS!!! is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van GAAAS!!!. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over GAAAS!!! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over GAAAS!!!