BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Guildo Horn (solo)

Doldwaze entertainer pur sang

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Guildo Horn schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Guildo Horn (solo) nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Guildo Horn schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Guildo Horn (solo) boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Guildo Horn (solo).


Biografie / informatie over boekingen van Guildo Horn

Guildo Horn, geboren in 1963 begon pas op zijn 29e op te treden als Schlagerzanger. Zowel solo alsook met zijn groep ‘Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe’ is hij zeer succesvol in Duitsland en heeft nu zijn landsgrenzen verlegd naar Nederland! De optredens van Guildo Horn zijn namelijk altijd spectaculair, maf en onvoorspelbaar! Met zijn uitgedoste kostuums en opvallende haardracht, zorgt hij voor veel (hilarische) wisselwerking met het publiek. 

Meer dan 20 jaar geleden heeft hij voor de eerste keer op het podium gestaan en sindsdien heeft hij ons blij kunnen maken met meer dan 2000 liveconcerten, over de 500.000 verkochte platen, en daarnaast ontelbare momenten van vreugde, feest, liefde, dans, geluk, plezier, maar bovenal: warmte! Jazeker, want dat is wat de dolkomische zanger eenieder wil meegeven! Tederheid en Warmte!

Guildo Horn is solo te boeken voor wie op zoek is naar een beetje reuring in de tent...De beste schlagerhits brengt hij met verve ten gehore! Echter, wel in een typisch, doldwaas en hilarisch ‘Guildo Horn jasje’….! Kortgezegd, de tofste Duitse schlagers uit Guildo’s platenkeuken; puur en op smaak!

Wenst u meer informatie over Guildo Horn (solo)?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Guildo Horn (solo)? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Gildo Horn boeken, Guildo Horn inhuren, oktoberfest met Guildo Horn, prijs Gildo Horn, prijzen Guildo Horn, artiestenburo Guildo Horn, artiestenbureau Guildo Horn, management Gildo Horn, Duitse zanger Guildo Horn, Exclusief Guildo Horn

Meer informatie over Guildo Horn (solo)

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Guildo Horn (solo) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Guildo Horn (solo) is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Guildo Horn (solo). Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guildo Horn (solo) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Guildo Horn (solo)