BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Schwestern von Gestern

nieuwe artiesten bij Oktoberfeestartiesten

Genre

Speelduur

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Anders..

U kunt Die Schwestern von Gestern nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Die Schwestern von Gestern boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Schwestern von Gestern.

 

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Oktoberfeestartiesten wederom een nieuwe act exclusief aan zich heeft kunnen binden. Graag stellen wij aan u voor: 

Die Schwestern von Gestern

Daar waar in oktober flink vraag is naar zingende 'mädeln', hadden we tot voor kort voornamelijk schlagerzangers in ons bestand. Jammergenoeg waren er niet veel vrouwelijke entertainers actief.
Tot we benaderd werden door de Geschwister Ingrid und Rianne; twee zingende blondines met maar één grote passie: Schlagers, Pretzel, Schunkeln en alles wat maar met het Oktoberfest te maken heeft!

Het team van Oktoberfeestartiesten.nl was snel overtuigd van deze zingende zusjes.
Naast de looks, hebben ze ook muzikaal behoorlijk wat in huis. Doordat ze samen veelvuldig het podium betreden, zijn ze meer dan op elkaar ingespeeld. Heidi, Tausend mahl belogen, Ein bisschen frieden, Ich bin wie du en vele andere hits zitten in hun aanstekelijke repertoire. En voor onze mannelijke schlagerfans; neen, ze zijn ook niet bang aangelegd. Met een beetje geluk fladderen ze al zingend door de zaal... 

Indien u op zoek bent naar een "Schöne" pauze-act, of wellicht als intermezzo op uw Duits feest, neem dan contact op met info@oktoberfeestartiesten.nl of bel 06-23035698

Wenst u meer informatie over Die Schwestern von Gestern?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Schwestern von Gestern? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Die Schwestern von Gestern

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Schwestern von Gestern zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Schwestern von Gestern is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Schwestern von Gestern. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Schwestern von Gestern te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Schwestern von Gestern