BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Anseltaler Party Express

Artiest van de week

Genre

Speelduur

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Anders..

U kunt Anseltaler Party Express nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Anseltaler Party Express boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Anseltaler Party Express.

 

In de spotlights:

ANSELTALER PARTY EXPRESS

 

Met "de Anseltaler Party Express" stelt zich een van de gezelligste oktoberfest band uit eigen land voor. Doordat deze vijf muzikanten, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, zich hebben verenigd, is er een muzikale topformatie ontstaan. Dit temeer, omdat zij op hun eigen wijze van musiceren, de aandacht van het publiek weten te trekken, vast te houden en menigeen weten te bekoren met een gezellig stukje vooral Oostenrijkse en Duitse muziek. Daarnaast echter worden er ook andere genres aangesneden zoals rock, smartlappen etc.

Op veler verzoek zijn er onlangs  weer enkele nummers op cd uitgebracht, vooral met Oostenrijkse inslag, puur om de liefhebbers van deze muziek te plezieren . Met hun eenmalige, maar inmiddels toch al bekende muziekstijl, zijn deze vijf volbloed vrijetijdsmuzikanten zeker onverwisselbaar, en mogen we ze door hun individuele kwaliteiten tellen tot muzikale toppers op het gebied van tiroler muziek. Als de Anseltaler Party Express met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen  van zijn stoel, want bij hun Ritme , Sound en Show, kun en wil je gewoon niet meer stil zitten.

Dat deze oktoberfeest band inmiddels meer bekendheid geniet, is mede te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pirchner, Dennie Cristian, Thomas Berge, die Klostertaler, overtuigd waren van hun kunnen, en zij gevraagd werden voor een muzikale bijdrage aan optredens van voorgenoemde. De kracht van deze 5 schlager artiesten is, dat zij een groot publiek kunnen plezieren met een heel breed repertoire, en daardoor dus eenieder kunnen meeslepen. Als u dus een schlager band zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend, en met veel " gaudi " zijn kunnen toont, dan bent u bij de "Anseltaler Party Express" aan het goede adres.

Boek de Anseltaler Party Express nu bij Oktoberfeest Artiesten!

 

Wenst u meer informatie over Anseltaler Party Express?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Anseltaler Party Express? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Anseltaler Party Express

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Anseltaler Party Express zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Anseltaler Party Express is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Anseltaler Party Express. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anseltaler Party Express te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Anseltaler Party Express