BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tiroler Partyduo

Eine grosse party!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Tiroler Partyduo, schlagerzangers bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Tiroler Partyduo nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Tiroler Partyduo, schlagerzangers bij Oktoberfeestartiesten.nl

Tiroler Partyduo boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tiroler Partyduo.

Biografie | Informatie over boekingen van Tiroler Partyduo
Tiroler Partyduo is enkele jaren geleden ontstaan uit liefde voor de Duitse volksmuziek; Polka - Schlager - Tiroler en Après-Ski muziek. Zo beschikt Tiroler Partyduo over een ruim repertoire aan bekende Duittstalige en ook eigen geschreven nummers. Tiroler Party Duo bestaat uit Roger en Annemie.

Roger is al sinds zijn 6de levensjaar bezig met muziek. De trompet was zijn eerste instrument dat hij leerde bespelen, daarna volgde de accordeon - gitaar - keyboard en zang. In 1985 deed hij mee aan de Soundmix Show van Henny Huisman en heeft in de voorrondes de 1e prijs behaald. Dit was de eerste aanzet om zijn zangcarrière verder uit te bouwen o.a bij enkele plaatselijke orkesten (o.a. Thee Memories en Duo-X-Treem). Annemie heeft naast haar zangkwaliteiten veel gevoel voor ritme en dans. Zij speelde enkele jaren als percussionist en zangeres bij de allround band Full Option en als toetseniste en zangeres bij duo-X-Treem. De missie van Tiroler Partyduo is om uw Duits feest of evenement van zang en entertainment te voorzien waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wenst u meer informatie over Tiroler Partyduo?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tiroler Partyduo? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Tiroler Partyduo boeken, Tiroler Partyduo inhuren, prijs Tiroler Partyduo, gage Tiroler Partyduo, schlagerzangers Tiroler Partyduo, tiroler zangers Tiroler Partyduo, Duitse feestartiesten Tiroler Partyduo, duitse muziek met Tiroler Partyduo, oktoberfest zangers Tiroler Partyduo, Schlagerartiest Tiroler Partyduo, artiestenburo Tiroler Partyduo, artiestenbureau Tiroler Partyduo

Meer informatie over Tiroler Partyduo

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tiroler Partyduo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tiroler Partyduo is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tiroler Partyduo. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tiroler Partyduo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tiroler Partyduo