BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Walter Ego

Walters Alter ego

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto Walter Ego, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Walter Ego nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Walter Ego, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Walter Ego boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Walter Ego.


Biografie / informatie over boekingen van Walter Ego
De meest gewilde muzikale vrijgezel "aus dass Limburgisches Alpenland" dat is Walter Ego.
Stimmung, Hossa en performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op deze rasechte Schlagerartiest. Op Bier-, Oktober- of Wiesnfesten is Walter Ego in zijn element tijdens zijn optredens door het hele land. Duitse Schlagers vanaf de '60er jaren tot nu doen het geweldig op elk feest en niet alleen voor diegenen die ermee zijn opgegroeid. Walter Ego komt uit een nest waar Deutsche Schlagermuziek favoriet was en dat straalt hij uit!

Marmor, Stein und Eisen bricht uit 1965 van Drafi Deutscher of Ein Festival der Liebe uit 1973 van Jürgen Marcus wordt bijvoorbeeld door jong en oud meegezongen en is slechts een greep uit zijn repertoire. Bij het Fliegerlied van Tim Toupet of Sweet Caroline van DJ Ötzi gaat het dak eraf! Dass ist WAHNSINN und JETZT DIE HÄNDE ZUM HIMMEL...
Oh ja, Walter's rockige haren werden langzaamaan wat grijs, dus hij heeft besloten om een echte metamorfose te ondergaan. Vanaf nu ganz im Schwarz dus :)


Wenst u meer informatie over Walter Ego?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Walter Ego? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Walter Ego boeken, Walter Ego inhuren, prijs Walter Ego, gage Walter Ego, uitkoopprijs Walter Ego, artiestenburo Walter Ego, Kaiser Max Walter Ego, artiestenbureau Walter Ego, schlagerzanger Walter Ego, Duitse feestzanger Walter Ego

Meer informatie over Walter Ego

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Walter Ego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Walter Ego is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Walter Ego. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Walter Ego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Walter Ego