BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Wiesnhammer

Dé nieuwe sensatie uit het Zuiden

Genre

Schlagerartiesten Oktoberfeestbands

Speelduur

Vanaf 1 x 45 min

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Wiesnhammer, Duitse liveband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Wiesnhammer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Wiesnhammer, Duitse liveband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Wiesnhammer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Wiesnhammer.

Biografie / Informatie over boekingen van Wiesnhammer
Zet drie ervaren tiroler 'rotten' uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische accordeon met interactieve live-zang en échte drums en dan krijg je een formatie die té gek, of -zoals de Duitsers zeggen- 'der Hammer' wordt genoemd! Wiesnhammer is de nieuwe topformatie van Roy Stekhuizen (o.a. Tiroler Teufel, Gipfelpower), Peter Graus (o.a. Anseltaler) en Luuk Steins (ADHD). Drie getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of 'Wiesn' hebben ze de afgelopen jaren al op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze!

In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium, om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan. Interactie is het toverwoord bij dit nieuwe trio! En logisch - van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten-, maar waar zang en accordeon zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door 'oude bekenden? Dan weten wij al dat dit optreden 'Der Hammer' wordt. Wiesnhammer welteverstaan!

Wenst u meer informatie over Wiesnhammer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Wiesnhammer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Wiesnhammer boeken, Wiesnhammer inhuren, prijs Wiesnhammer, gage Wiesnhammer, optreden Wiesnhammer, artiestenbureau Wiesnhammer, artiestenburo Wiesnhammer, management Wiesnhammer,

Meer informatie over Wiesnhammer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Wiesnhammer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Wiesnhammer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Wiesnhammer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wiesnhammer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Wiesnhammer