BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Nicht Um An Zu Hören

Genre

Spasskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Nicht Um An Zu Hören boeken

U kunt Nicht Um An Zu Hören nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Nicht Um An Zu Hören boeken

Nicht Um An Zu Hören boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Nicht Um An Zu Hören.

Nicht Um An Zu Hören

 

De beste april grap ooit: op 1 april 1976 werd Nicht Um An Zu Hören opgericht. 

In tegenstelling tot de meeste andere kapellen, wordt er bij NUAZH ook gezongen en hoewel de naam anders doet vermoeden klinkt es unglaublich  schön… Deze 20-koppige groep brengt Stimmung met Duitse knallers, maar schuwen ook Nederlandstalig of zelfs Limburgstalig repertoire te brengen.

In 2005 bracht NUATH haar 3e cd uit en is daarnaast zeer actief met het regelen en organiseren van optredens, concerten en andere ludieke projecten.

Zowel de geloofsovertuiging als de politieke voorkeur van NUATH is: Musik, Spass und Lustigkeit. Dat zegt alles.

 

Boek Nicht Um An Zu Hören bij Oktoberfeestartiesten.nl

Wenst u meer informatie over Nicht Um An Zu Hören?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Nicht Um An Zu Hören? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Nicht Um An Zu Hören

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Nicht Um An Zu Hören zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Nicht Um An Zu Hören is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Nicht Um An Zu Hören. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nicht Um An Zu Hören te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Nicht Um An Zu Hören