BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Blaaskapel Stesti

Hoorbaar muzikaal geluk!

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Stesti, blaasmuziek via Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Blaaskapel Stesti nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Stesti, blaasmuziek via Oktoberfeestartiesten.nl

Blaaskapel Stesti boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Blaaskapel Stesti.


Biografie / informatie over boekingen van Blaaskapel Štěsti
Štěsti bestaat uit een dynamische groep enthousiaste muzikanten die allemaal hun hart aan de Tsjechische muziek hebben verloren. Štěsti staat voor "geluk" en dat willen ze ook terug laten horen in hun muziek. Blaaskapel Štĕsti streeft ernaar om in hun muziek, de typische Tsjechische drive of interpretatie te spelen en dat kan alleen met de juiste mensen en op de juiste manier van repeteren. Bent u voor uw feestgelegenheid op zoek naar een bijzondere, aparte muzikale invulling in Tjechische sfeer, dan bent u bij Štěsti absoluut aan het juiste adres!

Het repertoire bestaat o.a. uit composities van Gurský, Kohoutek, Prochazka, Horký, Kubeš, Prajka, Zviskovits etc. De muzikale leiding van deze kapel is sinds 2010 in handen van Henri van Breugel.

Wenst u meer informatie over Blaaskapel Stesti?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Blaaskapel Stesti? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

boekingen Stesti, artiestenbureau Stesti, Stesti artiestenburo, Prijs Stesti, boekingskantoor Stesti, kosten Stesti, management Stesti, goedkoop Stesti, huren Stesti, inhuren Stesti, boeken blaaskapel Stesti

Meer informatie over Blaaskapel Stesti

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Blaaskapel Stesti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Blaaskapel Stesti is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Blaaskapel Stesti. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blaaskapel Stesti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Blaaskapel Stesti