BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Breethaler

Van Frühshop tot Oktoberfest

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

2 x 45 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van de Breethaler blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Breethaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de Breethaler blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Breethaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Breethaler.


Biografie / informatie over boekingen van De Breethaler

De Breethaler is een bekende kapel uit Noord Limburg. De kapel bestaat uit een twintigtal muzikanten alsmede een zanger en zangeres en is ontstaan in 1986 uit de plaatselijke fanfare. Tijdens de verschillende binnen- en buitenlandse optredens die de Breethaler jaarlijks verzorgen, wordt vaak eigen gearrangeerde muziek ten gehore gebracht. Hierdoor kan de kapel op vrijwel alle gelegenheden en soorten publiek inspelen waarbij stemmige volksmuziek kan worden gespeeld maar net zo gemakkelijk een volle zaal of feesttent op z'n kop wordt gezet.

Zo heeft de Breethaler al verscheidene malen op het O.L.S. gespeeld, en werd er in het verleden een reeks succesvolle optredens in Ahoy verzorgd. Kortom, de Breethaler is een veelzijdige en enthousiaste kapel die graag uw frühshoppen, feestavond, carnavalszitting, schuttersfestijn, bruiloft, kerstmarkt, kermis, braderie of oktoberfest op hoog niveau opluistert.

Wenst u meer informatie over Breethaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Breethaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

De Breethaler boeken, De Breethaler inhuren, boekingen De Breethaler, management De Breethaler, optreden De Breethaler, agenda De Breethaler, prijs De Breethaler, Blaaskapel De Breethaler, gage De Breethaler

Meer informatie over Breethaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Breethaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Breethaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Breethaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Breethaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Breethaler