BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Limburgse Boereblaoskapel

Traditionele topper

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van De Limburgse Boereblaoskapel bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt De Limburgse Boereblaoskapel nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van De Limburgse Boereblaoskapel bij Oktoberfeestartiesten.nl

De Limburgse Boereblaoskapel boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Limburgse Boereblaoskapel.


Biografie / informatie over boekingen van De Limburgse Boereblaoskapel

De Limburgse Boereblaoskapel telt momenteel 17 leden en staat onder leiding van de uit Wittem afkomstige kapelmeester Hans Hambückers. Op dit moment telt de bezetting 2 klarinettisten, 3 tuba’s, 3 trombonisten, 2 trompettisten, 3 Flügelhorns, 1 slagwerker, 1 bassist en natuurlijk het zangduo Rens en Annie uit België. Feitelijk is het een internationale kapel, want naast het zangduo uit België herbergt de kapel nog één Duitser en... heel verrassend, zijn er nog twee Fransen muzikaal actief: tubaspelers Frans Maessen en Frans Senden!

Het repertoire van De Limburgse Boereblaoskapel wordt gevormd door Tsjechische blaasmuziek, aangevuld met muziek uit het repertoire zoals dat bekend is geworden door Ernst Mosch. Ook worden er diverse nummers uit het lichte en moderne repertoire gespeeld. Solistische nummers maken eveneens deel uit van het programma. Bij de optredens staat muzikale gezelligheid oftewel een zeer goed in het gehoor liggend repertoire voorop. Hun presentator weet de zaal of feesttent al snel op zijn hand te krijgen!

Wenst u meer informatie over De Limburgse Boereblaoskapel?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Limburgse Boereblaoskapel? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

De Limburgse Boereblaoskapel huren, De Limburgse Boereblaoskapel inhuren, De Limburgse Boereblaoskapel boeken, De Limburgse Boereblaoskapel boekingen, De Limburgse Boereblaoskapel artiestenbureau, De Limburgse Boereblaoskapel artiestenburo, De Limburgse Boereblaoskapel prijs, De Limburgse Boereblaoskapel boekingskantoor, De Limburgse Boereblaoskapel kosten, De Limburgse Boereblaoskapelmanagement

Meer informatie over De Limburgse Boereblaoskapel

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Limburgse Boereblaoskapel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Limburgse Boereblaoskapel is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Limburgse Boereblaoskapel. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Limburgse Boereblaoskapel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Limburgse Boereblaoskapel