BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Orginal Alpengeier

Stimmung op z'n Oostenrijks

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Foto van Die Original Alpengeier kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Orginal Alpengeier nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Die Original Alpengeier kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Orginal Alpengeier boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Orginal Alpengeier.


Biografie / informatie over boekingen van Die Orginal Alpengeier

Stel: je bent bezig met de organisatie van een Oktoberfest of Bierfest en je bent niet echt op zoek naar een band, ook geen blaaskapel, maar iets wat er tussenin zit. Een formatie die gespecialiseerd is in echte Oktoberfest muziek met directe invloeden uit Tirol... Dan kom je al snel uit bij Die Orginal Alpengeier! Deze 5 enthousiaste en geroutineerde muzikanten kennen de klappen van de zweep.

Zij hanteren een échte Zuid Duitse / Oostenrijkse bezetting; steirische harmonica, clarinet, accoustische gitaar, trompet en euphonium, en maken hiermee de meest fantastische en originele Oktoberfest nummers. Alsof ze zó uit Tirol zijn weggelopen. In werkelijkheid betreft het een mix van Nederlandse en Duitse muzikanten die deze oberkrainer muziek meer dan evenaren! Doch, al zijn ze met hun vijven, hun repertoire omvat meer dan alleen oberkrainer hits; ook volksstümlich, rock, pop en golden oldies is hun niet vreemd.

Wenst u meer informatie over Die Orginal Alpengeier?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Orginal Alpengeier? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Orginal Alpengeier boeken, Die Orginal Alpengeier inhuren, oberkrainer Die Orginal Alpengeier, blaaskapel Die Orginal Alpengeier, orkest Die Orginal Alpengeier boekingen Die Orginal Alpengeier, prijs Die Orginal Alpengeier, artiestenbureau Die Orginal Alpengeier, artiestenburo Die Orginal Alpengeier

Meer informatie over Die Orginal Alpengeier

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Orginal Alpengeier zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Orginal Alpengeier is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Orginal Alpengeier. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Orginal Alpengeier te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Orginal Alpengeier