BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Orginal Maaskapelle

Bekend van Radio en TV

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van Die Orginal Maaskapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Orginal Maaskapelle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Orginal Maaskapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Orginal Maaskapelle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Orginal Maaskapelle.


Biografie / informatie over boekingen van Die Orginal Maaskapelle

Die Original Maaskapelle komt uit het Limburgse maasdorp Wessem. Het is een van de oudste en bekendste blaaskapellen uit Nederland. Opgericht in 1952 en staat al meer dan 30 jaar onder leiding van zanger en tenorist Bert Adams uit Hunsel. Bekend van radio en televisie en heeft de kapel verschillende CD's en DVD's uitgebracht.

De Maaskapel zoals men de kapel in de volksmond noemt is een blaasorkest dat zich onderscheidt van andere kapellen door hun gevarieerd programma. Hierdoor is ieder feest ook écht een feest. Ze beschikken zelfs over een heuse fanclub met honderden leden. Hun moto is dan ook 'muziek is niet het spelen van noten maar spelen mét de noten!

Wenst u meer informatie over Die Orginal Maaskapelle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Orginal Maaskapelle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Original Maaskapelle boeken, Die Original Maaskapelle inhuren, boekingen Die Original Maaskapelle, prijs Die Original Maaskapelle, preis Die Original Maaskapelle, gage Die Original Maaskapelle, optreden Die Original Maaskapelle, Blaaskapel Die Original Maaskapelle, artiestenbureau Die Original Maaskapelle, management Die Original Maaskapelle

Meer informatie over Die Orginal Maaskapelle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Orginal Maaskapelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Orginal Maaskapelle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Orginal Maaskapelle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Orginal Maaskapelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Orginal Maaskapelle