BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Vlierländer Musikanten

Egerländer und Tsjechische blaasmuziek

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van Die Vlierländer Musikanten kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Vlierländer Musikanten nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Vlierländer Musikanten kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Vlierländer Musikanten boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Vlierländer Musikanten.


Biografie / informatie over boekingen van Die Vlierländer Musikanten

Die Vlierländer Musikanten is voor zover bekend de oudste kapel uit de regio. Thans is de kapel uitgegroeid tot een allround muziekkapel. Deze kapel bestaat uit een enthousiaste club van 14 leden waarbij plezier en vreugde aan de muziek het belangrijkste is en verzorgt ongeveer 25 optredens per jaar. Deze vinden in zowel binnen- als buitenland plaats. In eigen land zijn "Die Vlierländer Musikanten" regelmatig van de partij op de bekende blaaskapellen festivals, waar zij al diverse prijzen in de wacht hebben gesleept. In Duitsland oogsten zij veel succes tijdens groots opgezette Wijnfeesten in Kröv, Bernkastel-Kues en Traben Trabach, daarnaast zijn optredens tijdens Oktoberfesten en Schützenfesten voor deze blaaskapel niet onbekend.

Het repertoire van Die Vlierländer Musikanten bestaat uit alle soorten lichte muziek van Egerländer en Tsjechische blaasmuziek tot moderne muziek. Reden genoeg om deze kapel te horen en zien blazen!

Wenst u meer informatie over Die Vlierländer Musikanten?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Vlierländer Musikanten? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Vierländer Musikanten boeken, Die Vlierländer Musikanten inhuren, Die Vlierländer Musikanten blaaskapel, prijs Die Vlierländer Musikanten, egerländer muziek Die Vlierländer Musikanten, kapel Die Vlierländer Musikanten, management Die Vlierländer Musikanten, boekingskantoor Die Vlierländer Musikanten, artiestenbureau Die Vlierländer Musikanten

Meer informatie over Die Vlierländer Musikanten

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Vlierländer Musikanten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Vlierländer Musikanten is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Vlierländer Musikanten. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Vlierländer Musikanten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Vlierländer Musikanten