BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Freunde Echo

Muzikale Vrienden...

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Freunde Echo blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Freunde Echo nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Freunde Echo blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Freunde Echo boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Freunde Echo.


Biografie / informatie over boekingen van Blaaskapel Freunde Echo

Enthousiasme!, speelplezier, muzikaliteit én kwaliteit! Dit is wat Freunde Echo als blaaskapel nastreeft. Deze jonge, energieke groep muzikanten is min of meer besmet geraakt met het blaasmuziek virus. Hun muzikale voorkeur gaat met name uit naar de Tsjechische blaasmuziek. Grote voorbeelden voor hun zijn dan ook onder andere; Moravanka, Gloria, Tufaranka, Mistrinanka en vooral niet te vergeten Vlado Kumpan und Seine Musikanten. Het repertoire bestaat niet alleen uit Tsjechische Volksmuziek, maar zeker ook uit moderne muziek speciaal gearrangeerd voor hun bezetting.

Zij brengen voor u een zeer afwisselend programma, waarin polka's, walsen en solistische nummers elkaar afwisselen. En om het plaatje compleet te maken worden ze ondersteunt door een zangduo, die op dit vlak hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Ze zijn zeker geen "concourskapel" , maar ze streven ernaar om elk optreden tot een feest te maken voor hun publiek en daarbij de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Muziek maken met je "ziel" noemen ze dat!

Wenst u meer informatie over Freunde Echo?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Freunde Echo? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Freunde Echo boeken, Freunde Echo inhuren, boekingen blaaskapel Freunde Echo, prijs Freunde Echo, gage Freunde Echo, optreden Freunde Echo, agenda Blaaskapel Freunde Echo, management Freunde Echo

Meer informatie over Freunde Echo

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Freunde Echo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Freunde Echo is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Freunde Echo. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Freunde Echo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Freunde Echo