BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Heimat Kapelle

Limburgse sfeermaker

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Heimat Kapelle boeken

U kunt Heimat Kapelle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Heimat Kapelle boeken

Heimat Kapelle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Heimat Kapelle.


Biografie / informatie over boekingen van Die Heimat Kapelle

In 1969 werd het idee geboren om een blaaskapel op te richten. Her en der werden wat instrumenten bij elkaar gescharreld en de kapel was een feit. De kapel telde 13 leden en kreeg in eerste instantie de naam: “de Thuismuzikanten”. Het repertoire bestond veelal uit Duitse volksmuziek en daarom werd de naam al snel omgetoverd in “die Heimat Kapelle”. Hoogtepunten werden beleefd tijdens festivals en concoursen in binnen en buitenland.

Die Heimat Kapelle staat garant voor een leuke en sfeervolle omlijsting van evenementen, markten, feesten en festivals. Met een gevarieerd programma maken zij een goed stuk blaasmuziek maar ook hun populair programma wordt alom zeer gewaardeerd. De samenstelling van onze kapel is net zo divers als het repertoire. Zo maken zij muziek voor en door jong en oud.

Wenst u meer informatie over Heimat Kapelle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Heimat Kapelle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Heimat Kapelle huren, Heimat Kapelle inhuren, Heimat Kapelle boeken, Heimat Kapelle boekingen, Heimat Kapelle artiestenbureau, Heimat Kapelle artiestenburo, Heimat Kapelle prijs, Heimat Kapelle boekingskantoor, optreden blaaskapel Die Heimat Kapelle

Meer informatie over Heimat Kapelle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Heimat Kapelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Heimat Kapelle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Heimat Kapelle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heimat Kapelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Heimat Kapelle