BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Isseltaler Musikanten

Onder leiding van Bennie ter Heide

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van de Isseltaler Musikanten kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Isseltaler Musikanten nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de Isseltaler Musikanten kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Isseltaler Musikanten boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Isseltaler Musikanten .


Biografie / informatie over boekingen van De Isseltaler Musikanten

De Isseltaler Musikanten hebben in 2012 precies 35 jaar ervaring met Egerländerblaasmuziek en willen dat tijdens hun optredens graag aan de bezoekers laten horen. Sinds oktober 2004 wordt het orkest geleid door de Oldenzaler Bennie ter Heide. De Isseltaler Musikanten zijn samengesteld uit muzikanten afkomstig uit diverse plaatsen aan de oevers van de Gelderse IJssel. Het regionale orkest heeft als thuisbasis de gemeente Rheden en bestaat uit 22 muzikanten. Voor Nederlandse begrippen brengt het ensemble Egerländer blaasmuziek op topniveau, waarbij het visuele aspect zeker niet uit het oog wordt verloren.

De afgelopen jaren heeft het orkest veel successen op haar naam geschreven. Veel van de titels die de afgelopen 35 jaren op het programma hebben gestaan, zijn afkomstig van Ernst Mosch. Bennie ter Heide toont met zijn orkest aan dat Egerländermuziek, indien het op de juiste wijze wordt geïnterpreteerd, wel degelijk kan swingen! Bij de Isseltaler Musikanten is er dus sprake van extra ‘Schwung’. De Isseltaler Musikanten brengen stemmige blaasmuziek, geschikt voor een concert of Frühschoppen, een dorps- of Oktoberfest. Echte volksmuziek uit Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Wenst u meer informatie over Isseltaler Musikanten ?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Isseltaler Musikanten ? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Isseltaler Musikanten huren, Isseltaler Musikanten inhuren, Isseltaler Musikanten boeken, boekingen Isseltaler Musikanten

artiestenbureau Isseltaler Musikanten, artiestenburo Isseltaler Musikanten, Prijs Isseltaler Musikanten, boekingskantoor Isseltaler Musikanten, kosten Isseltaler Musikanten, management Isseltaler Musikanten, blaaskapel Isseltaler Musikanten

Meer informatie over Isseltaler Musikanten

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Isseltaler Musikanten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Isseltaler Musikanten is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Isseltaler Musikanten . Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Isseltaler Musikanten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Isseltaler Musikanten